2de DAN

Eveline Jolie

27 april 2014

Proficiat!

Op 20 mei 2012 deed Eveline Jolie haar eerste stap in het wereldje van de zwarte gordels door in Zele haar 1ste dan te behalen. En in dit wereldje wilde ze verder gaan en in de eerste plaats door opnieuw shiaipunten te verzamelen. Na een revaliderende onderbreking door een kniekwetsuur in 2013 op de Golden Judo Cup van Zelzate in 2013 kon ze uiteindelijk op 3 november 2013 haar 10de punt op haar shiaikaart laten zetten. Hetgeen maakte dat ze nu vijf maanden voor zich had om zich voor te bereiden op het examen van 2de dan. Roberto de Bokx werd aan zijn oren getrokken om haar partner te zijn en François Marckx smeerde de boter in de pan om deze twee te bakken volgens zijn smaak.
Op zondag 27 april 2014 was het zover. Tien kandidaten stonden in Zele in rij om het examen af te leggen. Eveline was als eerste aan de beurt en aanhoorde nadien dat ze geslaagd was. Het diploma werd haar aangeboden terwijl de gelukwensen haar verder op wolken lieten lopen. Amper 17 jaar en ze kon er met volle teugen van genieten.
Voor François was dit werk af zodat hij de bijgekomen grijze haren wat kon afknippen. Maar hij had het zoveelste succes bereikt in de club. De eer ging naar hem, terwijl Eveline daar gestalte aan gaf. Kortom, voor elk van hen zeker een proficiat waard.
Naar de traditie het wilt, volgde op dit succes een kleine huldiging en een receptie. Deze liet men in de club thans samenlopen met het vaderschap van Roberto de Bokx, die in februari 2014 samen met zijn echtgenote Veronique Neve mocht genieten van de geboorte van zoonlief Lars. Bloemen, kaartjes en een judobeeldje voor Eveline lieten een druk bijgewoonde receptie voorafgaan. Wat het succes volledig maakte.

MEDEWERKING
Naast de planning van de huldiging en receptie volgden verschillende handen om drank uit te schenken, ermee rond te gaan en tevens versnaperingen aan te bieden. Nadien volgde de afwas en het afdrogen en als slot werd eerst gestofzuigd en daarna de matten terug gelegd. Op die manier verliep alles vlot en daarvoor willen we dan ook iedereen danken voor deze medewerking.

Tijdens de huldiging op de mat en de receptie werden 18 foto's getrokken door Johnny Martens, waarvoor dank.
Om ze te zien >KLIK HIEROP<

Op de bewuste 27 april 2014 in Zele gebruikte ter plaatse Frank Jolie zijn fototoestel en hiervoor ook onze dank. Hieronder zijn foto's.
1ste rij - Links: Roberto en Eveline - Midden: Eveline en François - Rechts: Eveline geflankeerd door Roberto en François.
2de rij: - Links: de groep geslaagden - Rechts: de uitreiking van het diploma.