Michiel en Evy die blijkbaar uit een sauna zijn gekomen

2de DAN
  Michiel Van Hamme
Evy Gobeyn

> Plaats de cursor op de foto's zowel hierboven als hieronder (Foto's Bert Van Hamme)

Op 15 mei 2011 trok Michiel Van Hamme naar Zele om zijn 1ste dan te behalen. Ook Evy Gobeyn zocht deze graad te behalen, maar zij deed dat vijf maanden later, namelijk op 13 november 2011. Nadat beiden de 10 punten op hun wedstrijdkaart hadden verzameld, zagen ze de weg openliggen om de stap naar 2de dan te zetten. Ze vonden elkaar voor de voorbereiding ervan en die begon natuurlijk ruim op voorhand. Iets wat we in onze club gewoon zijn. François Marckx rolde zijn mouwen op om hen klaar te stomen. Er werd in bijzijn van Mario Rogiest doorgeoefend tijdens de zomervakantie omdat zondag 19 oktober 2014 zich al vroeg in het nieuw sportjaar aandiende. En hun inspanning werd beloond toen ze die zondag het examen aflegden. Ze slaagden immers in hun opzet en hielden daardoor de eer hoog dat in onze club ieder examen met succes wordt afgesloten.
Evy startte 10 jaar geleden met het judo, terwijl Michiel al 13 jaar verbonden is aan onze club. Beiden staan nu te pronken met een 2de dan, waarvoor onze gelukwensen. Alsook gaat onze dank naar François en Mario, die voor de begeleiding gezorgd hebben. Kortom, we kunnen hen laten genieten van deze heuglijke en feestelijke dag.

In afwachting
Evy ontvangt het diploma van 2de dan Michiel ontvangt alsook het 2de dan-diploma
Het examen wordt nog eens nabesproken in de cafetaria Mario tussen Michiel en Evy
François tussen Michiel en Evy Onze twee judoka's met hun begeleiders